Savustettu kirjolohi

Myymme savustettuja kirjolohia irtotavarana ja tyhjiöpakattuina.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu kirjolohifile

Myymme savustettua kirjolohifilettä irtotuotteena ja tyhjiöpakattuna.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu kirjolohifilepala

Savustettuja kirjolohifilepaloja voit ostaa irtotavarana tai tyhjiöpakattuna.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohi

Suolaamme kalan perinteisin menetelmin merisuolalla ja savustamme kiireettömästi aidolla leppäsavulla.
Raaka-aineena käytämme tuoretta korkealaatuista suomalaista tai ruotsalaista kirjolohta.
Kirjolohifileestä voit itse leikata juuri sinulle sopivia palasia.

Pakkaamme kylmäsavustetut kirjolohifileet tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu merilohifile

Myymme savustettua merilohifilettä irtotavarana että tyhjiöpakattuna.

Säilytä tuotetta +0 – +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu merilohifilepala

Voit ostaa tuotettamme irtotavarana tai tyhjiöpakattuna.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavulohipihvi

Kehitimme aikoinaan kylmäsavulohipihvin perheenäitien toiveista, jotka halusivat herkullista ja nopeasti valmistettavaa kalaa ruokapöytään ilman pelkoa ruodoista. Vuosien saatossa pihvistämme on tullut koko kansan herkku, joka on käyttökohteiltaan erittäin monipuolinen.

Valmistamme kylmäsavulohipihvit valikoiduista tuoreista raaka-aineista. Suomalaisen tai ruotsalaisen kirjolohen kaveriksi pihviin on lisätty hieman ruotsalaista seitä pitämään se koossa, sekä maustemarinaadia (sis. vesi, kasviöljy, suola, sinapinsiemen, happamuudensäätöaineet E325 ja E330, viinietikka, sokeri, hiivauute arominvahvenne E621, sakeuttamisaineet E412 ja E415, aromit, säilöntäaineet E211 ja E202, tilli). Ainutlaatuisen maun pihville antaa tuotteidemme kuningas, eli kylmäsavulohi.

Pihvi on siis täysin jauhoton, munaton ja maidoton. Se on kypsäksi paistettu ja sen voi nauttia kylmänä tai lämmittää mikrossa, uunissa, pannulla tai grillissä. Se sopii kaveriksi niin perunamuusille kuin pastallekin ja täydentää hampurilaiset, salaatit, keitot ja piiraat.

Myymme kylmäsavulohipihvejä irtotuotteina ja tyhjiöpakattuina.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohi siivuina

Suolaamme kalan perinteisin menetelmin merisuolalla ja savustamme kiireettömästi aidolla leppäsavulla.
Raaka-aineena käytämme tuoretta korkealaatuista suomalaista tai ruotsalaista kirjolohta. Siivutamme tuotteen, joten se on valmista herkuteltavaksi.

Pakkaamme tuotteen tyhjiöpakkaukseen.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohi valkosipulilla

Fileestä saat mukavasti leikattua juuri sinulle sopivia palasia.

Pakkaamme tuotteet tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kirjolohenmäti

Pakkaamme mädin käteviin rasioihin, joissa se on helppo säilyttää ja tarvittaessa pakastaa.

Säilytä kirjolohenmätiä +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti.
Voit pakastaa tuotetta vähintään -18 Celsius-asteen lämpötilassa 12 kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohenmäti

Pakkaamme kylmäsavustetun kirjolohenmädin käteviin rasioihin, joissa se on helppo säilyttää ja tarvittaessa pakastaa.

Säilytä kirjolohenmätiä +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti.
Voit pakastaa tuotetta vähintään -18 Celsius-asteen lämpötilassa 12 kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohi valkosipulilla siivuina

Merisuolauksen ja kiireettömän leppäsavustuksen jälkeen viimeistelemme tuotteen valkosipulirouheella. Siivutamme tuotteen, joten se on valmista herkuteltavaksi.

Pakkaamme tuotteen tyhjiöpakkaukseen.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu siika

Myymme savustettua siikaa irtotavarana ja tyhjiöpakattuina.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Savustettu tuplasiikafile

Voit tilata tuotetta irtotavarana tai tyhjiöpakkauksissa.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tyhjiöpakkaus tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu siika

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavulohipihvi

Kehitimme aikoinaan kylmäsavulohipihvin perheenäitien toiveista, jotka halusivat herkullista ja nopeasti valmistettavaa kalaa ruokapöytään ilman pelkoa ruodoista. Vuosien saatossa pihvistämme on tullut koko kansan herkku, joka on käyttökohteiltaan erittäin monipuolinen.

Valmistamme kylmäsavulohipihvit valikoiduista tuoreista raaka-aineista. Suomalaisen tai ruotsalaisen kirjolohen kaveriksi pihviin on lisätty hieman ruotsalaista seitä pitämään se koossa, sekä maustemarinaadia (sis. vesi, kasviöljy, suola, sinapinsiemen, happamuudensäätöaineet E325 ja E330, viinietikka, sokeri, hiivauute arominvahvenne E621, sakeuttamisaineet E412 ja E415, aromit, säilöntäaineet E211 ja E202, tilli). Ainutlaatuisen maun pihville antaa tuotteidemme kuningas, eli kylmäsavulohi.

Pihvi on siis täysin jauhoton, munaton ja maidoton. Se on kypsäksi paistettu ja sen voi nauttia kylmänä tai lämmittää mikrossa, uunissa, pannulla tai grillissä. Se sopii kaveriksi niin perunamuusille kuin pastallekin ja täydentää hampurilaiset, salaatit, keitot ja piiraat.

Myymme kylmäsavulohipihvejä irtotuotteina ja tyhjiöpakattuina.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu kirjolohi siivuina

Suolaamme kalan perinteisin menetelmin merisuolalla ja savustamme kiireettömästi aidolla leppäsavulla.
Raaka-aineena käytämme tuoretta korkealaatuista suomalaista tai ruotsalaista kirjolohta.
Olemme siivuttaneet tuotteen, joten se on heti valmista herkuteltavaksi.

Pakkaamme kylmäsavustettua kirjolohta siivuina tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Graavisiika

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Graavikirjolohi

Pakkaamme tuotteet tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä graavikirjolohta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Kylmäsavustettu siika siivuina

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Graavikirjolohi siivuina

Pakkaamme tuotteet tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä graavikirjolohta siivuina +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.

Graavisiika siivuina

Myymme tuotetta tyhjiöpakattuna.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolmen kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.