Kehitimme aikoinaan kylmäsavulohipihvin perheenäitien toiveista, jotka halusivat herkullista ja nopeasti valmistettavaa kalaa ruokapöytään ilman pelkoa ruodoista. Vuosien saatossa pihvistämme on tullut koko kansan herkku, joka on käyttökohteiltaan erittäin monipuolinen.

Valmistamme kylmäsavulohipihvit valikoiduista tuoreista raaka-aineista. Suomalaisen tai ruotsalaisen kirjolohen kaveriksi pihviin on lisätty hieman ruotsalaista seitä pitämään se koossa, sekä maustemarinaadia (sis. vesi, kasviöljy, suola, sinapinsiemen, happamuudensäätöaineet E325 ja E330, viinietikka, sokeri, hiivauute arominvahvenne E621, sakeuttamisaineet E412 ja E415, aromit, säilöntäaineet E211 ja E202, tilli). Ainutlaatuisen maun pihville antaa tuotteidemme kuningas, eli kylmäsavulohi.

Pihvi on siis täysin jauhoton, munaton ja maidoton. Se on kypsäksi paistettu ja sen voi nauttia kylmänä tai lämmittää mikrossa, uunissa, pannulla tai grillissä. Se sopii kaveriksi niin perunamuusille kuin pastallekin ja täydentää hampurilaiset, salaatit, keitot ja piiraat.

Myymme kylmäsavulohipihvejä irtotuotteina ja tyhjiöpakattuina.

Säilytä tuotetta +0 - +3 Celsius-asteessa pakkauksesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tai irtotavarana ostettu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kuukauden ajan. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.